woensdag 2 november 2016

De Kosten Van Een Schermreparatie

Je kent vast iemand in je omgeving die zijn telefoon niet laat repareren ondanks dat het scherm gebarsten is. Misschien heb je zelf wel een iPhone met kapot scherm.

Veel mensen vinden het hebben van een gebroken scherm niet super erg en laten het daarom niet repareren. Toch is het verstandig om je iPhone scherm te laten repareren.

Wil je weten waarom? Lees dan de rest van dit artikel.
Door het dagelijks opladen van uw Samsung Galaxy S6 G920F kan het gebeuren dat er één of meer pinnen van de oplaadingang beschadigd raken of afbreken.

Ook door een harde val of stoot terwijl u het toestel aan het laden bent en/of vocht kunnen functies van de oplaadingang uitvallen.

Een oplaadingang is meestal te vervangen en zodoende is het niet nodig om een nieuw toestel te kopen. Vooral met de dermate gunstige tarieven van MacMaken loont de vervanging zeker!

Uw telefoon wordt met de grootste zorg behandeld zodat u net als voorheen er weer volledig gebruikt van kunt maken. Laadt uw iPhone 5 niet meer op?

Wordt u iPhone 5 niet meer gelezen door de computer? Werkt uw microfoon niet naar behoren, hoort de andere kant u niet. Werkt de headphone niet meer?

De charging port wordt meestal gebruikt om de iPhone 5 aan te sluiten op externe bronnen. U wordt hierdoor op verschillende gebieden beperkt met het gebruik van uw iPhone 5. Laat daarom uw charging port vervangen om optimaal gebruik te maken van uw iPhone 5.

Op het eerste gezicht houdt Samsung voor de Galaxy S7 Edge grotendeels vast aan het design van haar edge toestellen van vorig jaar. Toch zijn er subtiele verschillen.

De vormen zijn ronder, waardoor de S7 Edge prettiger aanvoelt en makkelijker van de tafel te pakken is. Onze zwarte toestelversie is weer echt zwart, ten opzichte van het zwart-blauw dat Samsung vorig jaar gebruikte voor haar topmodellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten