woensdag 2 november 2016

Apple Onderhoud En Reparatie

Wil je het beeldscherm van je MacBook, PowerBook of iMac laten repareren omdat het glas gebroken of gebarsten is?

Laat het dan vakkundig en snel herstellen of vervangen door een bedrijf met verstand van zaken. Dus als je je laptop hebt laten vallen, dan is er nog geen nood, want voor een scherp tarief is het scherm binnen korte tijd door onze experienced Apple experts hersteld of vervangen.

Kom dus gewoon langs bij Macmaken in Aalsmeer en wij zorgen er voor dat je straks je Apple weer als nieuw in handen hebt.

En ook voor alle andere reparaties aan je Mac computer of problemen met je iPad of iPhone kan je bij onze experts terecht, want wij herstellen en vervangen op een deskundige wijze alle schade en defecten aan je Macinstosh en Apple apparatuur.

In 95% van Macbook reparaties kunnen wij het binnen enkele dagen voor je repareren. Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen daarom kunnen wij de kwaliteit garanderen.

Wij ontvangen vele klanten voor Macbook reparatie ook uit de regio Amersfoort, Baarn, Hilversum, Bilthoven, Soest, Den Dolder, De Bilt, Nijkerk, Spakenburg, Leusden, Maartensdijk, Laren en Utrecht.


Is je iPhone, iPad, iPod, Samsung Galaxy, HTC of een andere apparaat stuk en wil je langskomen voor een iPhone reparatie in Aalsmeer?

Dan ben je van harte welkom. Er is genoeg parkeer mogelijkheid (gratis) bij ons voor de deur.

Ook al heet het bedrijf Macmaken toch kun je ook bij ons terecht voor een reparatie aan je Blackberry, Huawei, LG, Motorola, Nokia, Samsung en Sony telefoon.

Wij voeren reparaties uit voor Van alle markten thuis zou je kunnen zeggen!{} Zorg ervoor dat je garantie krijgt op de uitgevoerde reparatie.

Dit is ook een manier om de goede winkels van de mindere te herkennen. Als je iPhone met originele onderdelen is gemaakt krijg je altijd garantie op het betreffende onderdeel.

Goede winkels werken met originele onderdelen en goede monteurs en hebben daardoor genoeg vertrouwen om garantie te bieden.

Er zijn zelfs winkels waar jij zelf kan aangeven hoelang je garantie wilt hebben op de uitgevoerde reparatie.

Kijk op http://macmaken.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten