woensdag 2 november 2016

Mac en Computer Reparatie


mac reparaties voor uw iPad

Macmaken is de Apple iPad Expert in Noordholland, Aalsmeer. Bij ons kunt u terecht met uw Apple-problemen en wensen op het gebied van Mac apparatuur (MacBook, iMac, PowerMac, Mac mini, iPad & iPhone).

Zelf repareren. 
Als u handig bent kun u natuurlijk proberen de kapotte iPhone zelf te repareren. Er zijn allerlei webshops die iPhone- en iPad-onderdelen verkopen. Ook bij ons trouwens.

U kunt ze rechtstreeks uit China bestellen (langere levertijd) of voor een iets hogere prijs bestellen bij een Nederlandse aanbieder van iPhone-onderdelen. Zoals bij Macmaken.

Dit kan natuurlijk alleen als u weet wat het probleem is. U zult dan zelf de diagnose moeten stellen. Op internet had ik positieve recensies gelezen over Macmaken. Wie niet waagt die niet wint.

Ik ben met mijn iPad naar Aalsmeer gereden en betaalde bij Macmaken heel weinig voor een vochtschadebehandeling en onderzoek.

Wanneer dit niet voldoende zou zijn zou Macmaken ook eventueel onderdelen kunnen vervangen (no cure no pay) maar er werd aangegeven dat een vochtschadebehandeling soms al voldoende is om een Mac weer aan de praat te krijgen.

Het is algemeen bekend dat een Apple Computer minder onderhoud en beheer behoeft dan een Windows computer. Dit neemt echter niet weg dat er helemaal geen onderhoud of beheer plaats moet vinden.

Om een Apple Computer optimaal en snel te houden raden wij U aan zo'n twee keer per jaar onderhoud te laten uitvoeren op een Mac. Dit kan bij Macmaken.

Doordat een iPad reparatie een zeer moeilijke en complexe reparatie kan zijn is het van belang dat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen.

Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen waardoor de macbook air reparatie op hoog niveau wordt uitgevoerd. Dankzij het gebruik van originele onderdelen kunt u weer volledig genieten van uw iPad en functioneert deze weer als vanouds. We helpen u graag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten